Nieuwsbrief – juli 2023

In deze brief treft u het laatste nieuws aan over de praktijk. Naast een herhaling van een aantal zaken, zijn er ook belangrijke veranderingen. We verzoeken u de nieuwsbrief goed door te nemen.

Vakantie

We willen u informeren over de naderende zomervakantie(s). Van 31 juli t/m 11 augustus zal onze praktijk grotendeels gesloten zijn. Wie in deze periode een (behandel)afspraak bij de mondhygiënist of tandarts heeft staan, is uiteraard welkom en wordt verwacht op zijn/ haar afspraak. Telefonisch zullen we gedurende deze periode niet bereikbaar zijn. Mochten er dringende zaken zijn, dan vragen we u om via de mail contact met ons op te nemen (info@allemanstandartsen.nl).

Ook van 4 t/m 8 september zal onze praktijk gesloten zijn. Voor vragen of het inplannen/ verzetten van afspraken, is onze balie op de maandag (4 september) wel voor u bereikbaar.

Voor spoed tijdens onze vakanties verwijzen we u naar Mondzorg Poli Utrecht (tel nr: 030 3039750), zie voor meer informatie over spoed onze website.

  Reminder afspraken 

  We behandelen uitsluitend op afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen, anders zijn we genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

  Komt u te laat op de afspraak? Dan loopt u het risico dat de afspraak verzet wordt vanwege tijdgebrek. De kosten voor deze afspraak brengen we bij u in rekening. Kom daarom altijd op tijd!

  Wij sturen u in de week van uw afspraak per e-mail een (automatisch verstuurde) reminder toe. Dit is een extra service van ons, u kunt hier geen rechten aan ontlenen. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het juist agenderen van uw afspraak. Heeft u geen e-mail van ons ontvangen? Dat betekent niet dat uw afspraak niet doorgaat!

  Uw (medische) gegevens wijzigen

  Mochten uw gegevens wijzigen (bijvoorbeeld uw adres, telefoonnummer of e-mailadres, maar ook medische gegevens zoals medicijngebruik of behandeling arts/ specialist), dan kunt u dit aan de receptie doorgeven of ons een e-mail sturen. U bent als patiënt zelf verantwoordelijk dat we over de juiste gegevens beschikken.

  Tevredenheidsonderzoek

  Graag doen we er alles aan om uw bezoek aan onze tandartspraktijk zo aangenaam mogelijk te maken. We hopen dan ook dat u dit als patiënt ook zo ervaart. Mocht dit onverhoopt anders zijn, dan horen we dat uiteraard ook graag zodat wij onze zorg en dienstverlening hoog kunnen houden.

  Zou u zo vriendelijk willen zijn ons te beoordelen op Zorgkaart? Alvast onze hartelijke dank!

  Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  We wensen u een fijne en gezonde zomervakantie toe.

  Graag tot ziens bij Allemans Tandartsen!

  Met vriendelijke groet,

  Team Allemans Tandartsen