Nieuwsbrief – juli 2022

In deze brief treft u het laatste nieuws aan over de praktijk. Naast een herhaling van een aantal zaken, zijn er ook belangrijke veranderingen. We verzoeken u de nieuwsbrief goed door te nemen.

Corona update

We volgen nauwlettend de voorschriften van het RIVM en de nieuwste Leidraad Mondzorg Corona van 31 maart 2022. Hieronder treft u de belangrijkste zaken aan. We vragen om uw begrip en medewerking om zowel uzelf, uw medepatiënten als ons personeel veilig te houden.

*Heeft u klachten die kunnen duiden op Corona of bent u in thuisquarantaine of zou u dat moeten zijn, dan verzoeken we u om nu nog geen nieuwe afspraak in te plannen of de eerder gemaakte afspraak te verplaatsen. Zie voor meer informatie https://quarantainecheck.rijksoverheid.nl/nl/jouw-situatie
*Houd bij voorkeur 1,5 meter afstand in de wachtkamer. Mondkapjes in de wachtkamer zijn niet meer verplicht, maar uiteraard wel toegestaan.
*Poets thuis uw tanden
*Kom niet veel te vroeg, maar zeker niet te laat
*De behandelaar en assistent(e) dragen een beschermbril en mondmasker tijdens de gehele behandeling. In verband met de algemene hygiëne schudden wij géén handen.

Personeel  

Mondhygiënist vanaf september ook op dinsdagen beschikbaar

Max Vermeulen – Geregistreerd mondhygiënist. Per september breidt Max zijn behandeltijden bij ons uit en zal naast zijn huidige maandagen ook op dinsdagen tot uw dienst staan.

Wij hebben recent twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen in onze praktijk:

Marianne de Jong- van Kleef – Preventieassistente. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kunt u haar tegenkomen voor o.a. de gebitsreiniging en preventiebehandelingen.

Dithsy van Koetsveld- van Bruggen – Preventieassistente. Van dinsdag t/m vrijdag kunt u haar tegenkomen voor o.a. de gebitsreiniging en preventiebehandelingen.

Reminder afspraken 

We behandelen uitsluitend op afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen, anders zijn we genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Komt u te laat op de afspraak? Dan loopt u het risico dat de afspraak verzet wordt vanwege tijdgebrek. De kosten voor deze afspraak brengen we bij u in rekening. Kom daarom altijd op tijd!

Wij sturen u in de week van uw afspraak per e-mail een (automatisch verstuurde) reminder toe. Dit is een extra service van ons, u kunt hier geen rechten aan ontlenen. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het juist agenderen van uw afspraak. Heeft u geen Email van ons ontvangen? Dat betekent niet dat uw afspraak niet doorgaat!

Vakantie

We willen u informeren over de naderende zomervakantie. Van 1 augustus t/m 19 augustus zal onze praktijk grotendeels gesloten zijn.

De mondhygiënist (Max) zal gedurende deze periode op de maandagen wél aanwezig zijn voor gebitsreinigingen/ tandvleesbehandelingen. Telefonisch zullen we niet bereikbaar zijn, per mail wel.

Vanaf maandag 21 augustus staat het hele team weer voor u klaar.

Uw (medische) gegevens wijzigen 

Mochten uw gegevens wijzigen (bijvoorbeeld uw adres, telefoonnummer of e-mailadres, maar ook medische gegevens zoals medicijngebruik of behandeling arts/ specialist), dan kunt u dit aan de receptie doorgeven of ons een e-mail sturen. U bent als patiënt zelf verantwoordelijk dat we over de juiste gegevens beschikken.

Nieuw!

Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor esthetische behandeling zoals het rechtzetten van de tanden m.b.v. onzichtbare beugels en verfraaiing van de voortanden door minimaal invasieve behandeling. Wij maken gebruik van een digitaal analyse programma genaamd Digital Smile Design en we werken nauw samen met onze tandtechnieker. N.B. Othodontische behandelingen (beugels) doen wij uitsluitend bij volwassenen.

Vraag uw tandarts voor meer informatie!

Tevredenheid 

Graag doen we er alles aan om uw bezoek aan onze tandartspraktijk zo aangenaam mogelijk te maken. We hopen dan ook dat u dit als patiënt ook zo ervaart. Mocht dit onverhoopt anders zijn, dan horen we dat uiteraard ook graag zodat wij onze zorg en dienstverlening hoog kunnen houden.

Zou u zo vriendelijk willen zijn ons te beoordelen op Zorgkaart? Alvast onze hartelijke dank!

Verruimde openingstijden  

Maandag                                                            09:30 – 19:00 uur

Dinsdag                                                               08.00 – 16.30 uur

Woensdag                                                         08:00 – 16:30 uur

Donderdag                                                        08:00 – 16:30 uur

Vrijdag                                                                 08:00 – 14:00 uur

Zaterdag en zondag                                       Gesloten

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Graag tot ziens bij Allemans Tandartsen!